Blackberry Cornmeal Cake
Blackberry Cornmeal Cake
Anime: Black Butler
Apariţie: Episodul 4
Timp de preparare: O oră şi 20 de minute
Blackberry Cornmeal Cake este pur şi simplu prăjitură cu mure. Probabil mulţi dintre voi aţi mai mâncat asta de nenumărate ori, aţi făcut-o de nenumărate ori, dar de data aceasta e ceva unic. Nu faceţi orice prăjitură cu mure, faceţi aceeaşi prăjitură cu mure pe care Sebastian a preparat-o pentru lordul său. Just think about that. You are one hell of a butler.
Ingrediente:
Cinci ouă
O cană cu zahăr
Două căni făină
O cană jumate de lapte
O cană jumate de ulei
Esenţă de vanilie
Un plic praf de copt
Două căni de mure
O lingură de pesmet
Mod de preparare:
Făina se amestecă cu praful de copt şi se lasă în aşteptare. Se mixează ouăle cu zahărul până se albesc. Se adaugă laptele, uleiul şi esenţa de vanilie mixându-se în continuare. Se adauga faina in ploaie, se continua mixarea pana se omogenizeaza compozitia. Se lasa sa se odihneasca pana ne ocupam de mure. Murele spalate si foarte bine tamponate cu servet de hartie se dau prin pesmet (ca sa nu se lase la fundul prajituri). Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra se aseaza murele. Se pune tava in cuptorul incins si se coace cca 30 min la foc moderat. Cand este coapata (trece testul cu scobitoarea) se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Anime: Black Butler
Apariţie: Episodul 4
Timp de preparare: O oră şi 20 de minute
Blackberry Cornmeal Cake este pur şi simplu prăjitură cu mure. Probabil mulţi dintre voi aţi mai mâncat asta de nenumărate ori, aţi făcut-o de nenumărate ori, dar de data aceasta e ceva unic. Nu faceţi orice prăjitură cu mure, faceţi aceeaşi prăjitură cu mure pe care Sebastian a preparat-o pentru lordul său. Just think about that. You are one hell of a butler.
Ingrediente:
Cinci ouă
O cană cu zahăr
Două căni făină
O cană jumate de lapte
O cană jumate de ulei
Esenţă de vanilie
Un plic praf de copt
Două căni de mure
O lingură de pesmet
Mod de preparare:
Făina se amestecă cu praful de copt şi se lasă în aşteptare. Se mixează ouăle cu zahărul până se albesc. Se adaugă laptele, uleiul şi esenţa de vanilie mixându-se în continuare. Se adauga faina in ploaie, se continua mixarea pana se omogenizeaza compozitia. Se lasa sa se odihneasca pana ne ocupam de mure. Murele spalate si foarte bine tamponate cu servet de hartie se dau prin pesmet (ca sa nu se lase la fundul prajituri). Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra se aseaza murele. Se pune tava in cuptorul incins si se coace cca 30 min la foc moderat. Cand este coapata (trece testul cu scobitoarea) se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Shokuyoku o sosoru !
POFTĂ BUNĂ !
Comentarii
Trimiteți un comentariu